Erdőszentgyörgy

Összes cikk

Újabb park épül Erdőszentgyörgyön

A Rhédey-kastély körüli park átépítésének munkálatai kezdődtek el tegnap, 2021. január 26-án Erdőszentgyörgyön. Első lépésként a meglévő park rész fáit vágják ki, hogy további munkálatokhoz láthasson a Conart kivitelező vállalat. „A megvalósíthatósági tanulmány elkészítésekor szakemberek vizsgálták meg a parkban lévő fenyőket, tujákat valamint más növényeket, és az ők javaslatára vágjuk… Tovább »

Online is lehet már helyi adókat és illetékeket fizetni Erdőszentgyörgyön

Tisztelt lakosok! Idéntől Erdőszentgyörgyön is bevezettük az online adófizetést, így nem kell minden esetben személyesen bejönni a Polgármesteri Hivatalba. A fizikai személyek az alábbi linken a személyi azonosító számuk (CNP) megadásával és a feltételek elfogadását kipipálva, a Global Pay-en keresztül meg tudják nézni és ki tudják fizetni a helyi adót… Tovább »

SZÁZFONAT FOLKMŰHELY

2021. 01. 17-től folytatódnak Erdőszentgyörgyön a Százfonat Szociokulturális Egyesület tavaly elkezdődött kézműves tevékenységei. Januárban az agyagozás, fazekasság egyszerűbb technikáival kezdenek. Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár az egyesület vezetősége! Tovább »

Új óvoda épül Erdőszentgyörgyön

Kivitelezési szerződést írt ma alá Csibi Attila Zoltán, Erdőszentgyörgy polgármestere és Molnár Áron Gábor, az Azimut Com kivitelező vállalat képviselője. A több mint 2,5 millió lejes beruházást Európai Uniós alapokból fogják finanszírozni, csupán 2 %-os önkormányzati önrésszel. Az aláírt megállapodás értelmében az épület 18 hónap alatt készül el. Tovább »

Kórházbővítési és kivitelezési szerződést írtunk alá

Az Erdőszentgyörgyi Városi Kórház modernizálását és bővítését tartalmazó kivitelezési szerződést írt ma alá Csibi Attila Zoltán, Erdőszentgyörgy Polgármestere és Tron Gh. Dumitru, a Trovainstal vállalat adminisztrátora, a kivitelező képviselője. A megállapodás aláírásán jelen volt Mihai Ormenișan, a Danina Star vállalat építészmérnöke is, akik a kórháznál soron következő beruházás terveiért és… Tovább »

Lezárult a kérdőíves felmérés!

Arra kértük Önöket június elején, hogy a Rhédey-kastély mellett lévő bentlakás sorsáról döntsenek. A válaszadók a régi épület felújítása vagy lebontása mellett érvelhettek. A közvélemény kutatás véget ért. Mérlegelünk és döntünk hamarosan az épület sorsáról. Köszönjük a válaszokat és véleményeket. A kérdésekre érkezett válaszok részletes eredményeit az alábbi dokumentumban találják: Tovább »