Erdőszentgyörgy

Összes cikk

Újabb beruházás indul városunkban

Finanszírozási szerződést írt tegnap, november 18-án alá Csibi Attila Zoltán, Erdőszentgyörgy polgármestere és Simion Cretu, a Központi Fejlesztési Régió igazgatójával Gyulafehérváron. A megkötött megállapodás értelmében több mint 7 millió lejből modernizálják és bővítik a járóbeteg-rendelőt az Erdőszentgyörgyi Városi Kórházban. Tovább »

Elballagtak az erdőszentgyörgyi végzősök

2019. május 31-én búcsúztak oktatási intézményüktől, tanáraiktól, társaiktól az erdőszentgyörgyi Szent György Technológiai Líceum végzősei. A ballagási ünnepség az iskola udvarán zajlott, ahol a három középiskolai és az egy szakiskolai osztályokban tanult végzősök mellett, a tanárok, az iskolatársak, a rokonok, a barátok is összegyűltek, hogy e felemelő pillanat részesei lehessenek. Tovább »

Foglalkoztató központ létesül időseknek, Erdőszentgyörgyön

Idősek számára, nappali foglalkoztató központ létrehozására és felszerelésére pályázott sikeresen Erdőszentgyörgy. A támogatási szerződést ma, 2019. május 17-én írta alá Gyulafehérváron Csibi Attila Zoltán, Erdőszentgyörgy polgármestere és Lidia Delia Bogdan, a gyulafehérvári Vidéki Beruházások Finanszírozási Ügynökségének vezérigazgató helyettese. A foglalkoztató központ létrehozását a Vidékfejlesztési Alap LEADER ágán keresztül sikerült megnyerni, amely kivitelezésére egy év áll a rendelkezésre. Tovább »